Проблеми ІСД можуть відібрати Євро-2012 у Львова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблеми ІСД можуть відібрати Євро-2012 у Львова

400
Львів може втратити надію побачити матчі Євро-2012. Причиною такому положенню можуть стати проблеми, що спіткали забудовника стадіону у Львові - ТОВ "Азовінтекс", що володіє 49,99% у статутному фонді корпорації "Індустріальний союз Донбасу".
Проблеми, що спіткали корпорацію "Індустріальний союз Донбасу", ставлять хрест на амбіціях Львова претендувати на право проведення матчів фінальної частини Євро-2012.
Про це заявив журналістам керівник аналітичного відділу об'єднання підприємців - учасників підготовки до європейського футбольного чемпіонату Європи-2012 Сергій Нагорний. "Низка скандалів навколо підготовки Львова до Євро не може бути нескінченною, – сказав експерт. - Навіть якщо місцева влада зможе в оперативному режимі знайти нового фіктивного забудовника, УЄФА не обдуриш".
Раніше повідомлялося, що на початку квітня міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) корпорації "ІСД" з рівня B до B-, прогноз по якому – "негативний".
9 квітня під час засідання сесії міської ради Львова депутат Василь Попович проінформував міського голову Львова Андрія Садового про те, що борги Індустріального союзу Донбасу оцінюють в $3,3 млрд.
"Компанія, яка будує стадіон у Львові до Євро-2012 – "Азовінтекс", є структурою Індустріального союзу Донбасу, тому я й звернувся до міського голови, щоб він пролив світло на цю ситуацію", – сказав Попович журналістам.
31 березня 2009 року Міністерство економіки України оголосило "Азовінтекс" єдиним виконавцем робіт з реконструкції аеродромної частини Міжнародного аеропорту "Львів".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас