Азіатські ринки акцій "ще не повністю подолали всі труднощі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азіатські ринки акцій "ще не повністю подолали всі труднощі"

Фондовий ринок
183
Азіатські ринки акцій ще можуть зіткнутися із проблемами, хоча недавнє ралі дозволяє припустити, що найгірше вже позаду, повідомило агентство Bloomberg з посиланням на прогноз аналітиків Barclays Wealth Management.
"Ми як і раніше проявляємо досить обережний оптимізм, - заявив азіатський стратег Barclays Wealth Манпріт Джилл. - Ми поки ще не повністю подолали всі труднощі. Як і раніше надходять негативні дані про динаміку експорту".
Зведений фондовий індекс Азіатсько-Тихоокеанського регіону (АТР) MSCI Asia Pacific підскочив на 25% з п'ятирічного мінімуму, досягнутого 9 березня, на тлі заходів стимулювання економіки в регіоні.
"Умови безперечно покращилися, однак ралі саме по собі було дуже швидким, тому, швидше за все, ми тепер побачимо деяку негативну корекцію", - вважає експерт.
Одним із ключових факторів ризику аналітики Barclays Wealth називають фінансові результати азіатських корпорацій і рекомендують інвесторам уважно їх відслідковувати. Хеджування таких ризиків можна зробити за рахунок вкладень в акції промислових, сировинних і технологічних компаній, які більш стійкі, або у високоприбуткові корпоративні бонди.
Котирування китайських акцій продовжать рости "краще ринку" АТР у цілому, активної позитивної динаміки слід також очікувати від Індії, Сингапуру і Гонконгу, відзначив Джилл.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас