Ющенко та Алієв підписали план заходів українсько-азербайджанської співпраці на 2009-2010 рр. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко та Алієв підписали план заходів українсько-азербайджанської співпраці на 2009-2010 рр.

150
Президенти України Віктор Ющенко та Азербайджану Ільхам Алієв підписали План заходів українсько-азербайджанської співпраці на 2009-2010 рр., повідомляє прес-служба глави держави. Церемонія підписання відбулася у Баку, після завершення першого засідання ради Президентів України та Азербайджанської Республіки. Також у присутності глав держав було підписано низку двосторонніх документів.
Зокрема, протокол першого засідання ради Президентів України і Азербайджану, протокол між Кабінетом міністрів України і урядом Азербайджану про внесення змін в міжурядову угоду про військово-технічну співпрацю від 24 березня 1997 р., міжрегіональну угоду між Волинською ОДА і виконавчою владою міста Гянджа Азербайджану про торгівельно-економічне, науково-технічне та культурне співробітництво.
Крім того, було підписано план консультацій між міністерствами закордонних справ України та Азербайджану на 2009-2010 рр. з актуальних питань двостороннього співробітництва, угоду між Службою зовнішньої розвідки України та Міністерством національної безпеки Азербайджану, рамкову угоду між Кабінетом міністрів України і урядом Азербайджану щодо співробітництва у сфері дослідження та використання космічного простору у мирних цілях.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас