Fitch відкликало знижені рейтинги "Донецьксталі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch відкликало знижені рейтинги "Донецьксталі"

343
Міжнародне рейтингове агентство Fitch відкликало рейтинги підприємства "Донецьксталь-Металургійний завод" (Донецьк). Про це говориться в повідомленні Fitch.
Перед відкликанням рейтингів "Донецьксталі" Fitch знизив їх у такий спосіб: довгострокові рейтинги за зобов'язаннями в іноземній і національній валюті - з рівня В-В- до рівня ССС, короткострокові рейтинги в іноземній і національній валюті - з рівня В до С, довгостроковий рейтинг за національною шкалою - з рівня BBB-(ukr) до BB-(ukr), короткостроковий рейтинг за національною шкалою - з рівня F3(ukr) до B(ukr).
Зниження рейтингів "Донецьксталі" Fitch пояснює очікуванням того, що фінансові позиції підприємства погіршаться протягом найближчих 12 місяців внаслідок погіршення ситуації на вугільному та металургійному ринках.
Як повідомляло агентство, у листопаді 2008 року Fitch заявив про можливе зниження рейтингів "Донецьксталі".
Тоді ж рейтингове агентство помістило в список Rating Watch Negative з можливістю зниження довгостроковий рейтинг "Донецьксталі" В-В- і короткостроковий рейтинг В (обидва рейтинги - за зобов'язаннями в іноземній і національній валюті).
"Донецьксталь" була утворена на базі Донецького метзаводу і їй належать доменний і мартенівський цехи, якими він раніше володів.
Завод є закритим акціонерним товариством, спеціалізується на виробництві і реалізації металопродукції, коксу, залізорудного концентрату та агломерату.
Компанія "Инвестразвитие" (Донецьк) володіє 96,46% акцій "Донецьксталі", Fintest Trading (Кіпр) - 3,54% акцій.
Нагадаємо, 3 квітня Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг дефолту емітента ("РДЕ") сталеливарної компанії Корпорація "Індустріальний Союз Донбасу" з рівня "B" до "B-" (B мінус). Ці рейтинги так само були відкликані.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас