ING Bank Ukraine згортає роздрібний бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ING Bank Ukraine згортає роздрібний бізнес

2473
Українська дочка голландської групи ING Group - ING Bank Ukraine реструктуризує свої бізнес-напрямки - банк вирішив згорнути недавно початий роздрібний бізнес у сфері банківських послуг в Україні.
Як повідомили в прес-службі ING Bank, таке рішення є частиною глобального процесу перегляду бізнес портфеля ING з метою спрощення структури групи. Разом з тим, у банку відзначають, що корпоративний підрозділ українського ING Bank продовжить працювати.
В ING Bank запевняють, що всі зобов'язання перед клієнтами і співробітниками будуть дотримані. Роздрібні офіси банку будуть працювати до 29 травня 2009 року і найближчим часом клієнтів буде проінформовано про процес закриття їх рахунків.
"Протягом останніх декількох місяців ING Group вжила низку заходів щодо зниження ризиків, скорочення видатків та оптимізації бізнесу. Саме тому було ухвалено рішення не залучати масштабні інвестиції, необхідні для успішного розвитку роздрібного банківського бізнесу в Україні", - повідомили в прес-службі.
Нагадаємо, ING Bank Ukraine вийшов на роздрібний банківський ринок України в червні 2008 року.
"ING Wholesale Banking Україна" (ING Bank Ukraine) - міжнародний комерційний і інвестиційний банк, входить у групу компаній ING. Згідно із класифікацією НБУ займає 22-е місце в рейтингу і входить у групу великих банків України. В 1994 році ING Bank N.V. відкрив представництво в Києві, а в грудні 1997 року був зареєстрований як банк із 100% іноземним капіталом.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас