Коштовне придбання прес-служби Ощадбанка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коштовне придбання прес-служби Ощадбанка

12
Співробітники прес-служби Державного ощадного банку України протягом двох днів (18-19 вересня) брали участь у шостій національній виставці реклами, маркетингових технологій і мас-медіа REX 2002, що проходила в київському Палаці спорту.
Чим запам'яталася банківським пиарщикам ця виставка? Що цікавого для себе вони там побачили? От що розповів про це керівник прес-служби Ощадбанка Юрій Килимник.
-Для нас виставка REX 2002 цікава, по-перше, тим, що на ній відбиті самі останні досягнення і тенденції в сфері реклами, маркетингу і мас-медіа. Завжди корисно глянути на кращі роботи, побачити, як по-новому можна формувати фірмовий стиль, подавати свої товари і послуги, зміцнювати ділову репутацію. Виставка розширює діапазон наших представлень, руйнує стереотипи, створює нові стандарти в позиціонуванні бізнесових структур. З представленої на ній рекламної продукції банків більш за все сподобалися річний звіт за 2001 рік Правекс-Банку, а також його календарі, випущені київською дизайном-студією «Золотий лев».
По-друге, відвідування виставки дозволило нам вибрати ряд важливих семінарів по використанню сучасних PR-технологій, у яких незабаром ми візьмемо участь. У таких технологій, як відомо, є початок, але немає кінця. І нам дуже цікаво довідатися, що нового з'явилося тут за останнім часом.
И, нарешті, на виставці нас чекав ще один приємний сюрприз. Ми одержали там рейтинги українських газет у розрізі кожної області, що свідчать про те, які конкретно видання в регіонах сьогодні самі популярні і читабельні. Матеріали настільки фундаментального дослідження, скажу прямо, для нас є самим коштовним придбанням у результаті відвідування виставки REX 2002, організованою компанією «Євроіндекс». Хочеться сказати щире спасибі її організаторам!
Звичайно, ми ще не раз будемо уважно аналізувати побачене на REX 2002 для того, щоб використовувати кращий досвід, перспективні технології, нову інформацію у своїй практичній роботі.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас