"Київенерго" пропонує КМДА завершити опалювальний сезон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" пропонує КМДА завершити опалювальний сезон

Енергетика
419
АЕК "Київенерго" направила лист у Київську міську державну адміністрацію із пропозицією достроково завершити опалювальний сезон у зв'язку зі стійко теплою погодою. Про це повідомили в прес-службі компанії. "Київенерго" відзначає, що згідно з нормами, при середньодобовій температурі навколишнього середовища вище 8°С протягом трьох днів компанія завершує опалювальний сезон після ухвалення відповідного рішення КМДА. При цьому "Київенерго" технічно готове до завершення опалювального сезону.
"Сьогодні компанія працює на технологічному мінімумі при найменшій можливій температурі теплоносія на виході колекторів - 65°С. Знизити температуру ще нижче, незважаючи на теплу весняну погоду, не дозволяють технічні особливості теплопостачання в Києві, оскільки "Київенерго" одночасно відпускає теплову енергію і для підігріву води киянам", - цитує прес-служба технічного директора АК "Київенерго" Юрія Гладишева.
За його словами, тривалість відключення споживачів від теплопостачання складе від трьох до п'яти днів, залежно від потужності теплових джерел. "У першу чергу, проводиться відключення житлового сектору. Соціальна сфера: лікарні, дитсадки, школи – відключаються від тепла тільки після звернення з таким проханням їх керівництва", - уточнив Ю.Гладишев.
Як повідомлялося, у низці міст України опалювальний сезон уже завершений.
Довідка АЕК "Київенерго" (м. Київ) є найбільшим виробником теплової енергії та електроенергії в Україні, компанія повністю забезпечує потреби Києва в електричній і на 70% – у тепловій енергії.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас