Нерухомість за кордоном: нюанси та особливості! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нерухомість за кордоном: нюанси та особливості!

Нерухомість
934
З міркувань грошових інвестицій і одержання постійного прибутку, або, стабільного збереження накопиченого капіталу, нерухомість за кордоном, скажімо, нерухомість Чорногорії, становить величезний інтерес.
Росіяни, наміряючись хоч щось урвати і не проґавити свій щасливий момент, купують котеджі в Греції, на Майорці, нерухомість на Кіпрі, будинки в Португалії, нерухомість у Болгарії та інших державах світу.
Цей великий інтерес пояснюється легко: купивши віллу в стабільній країні, ви робите відмінні інвестиції у Ваше майбутнє.
Звертаючи увагу на переваги росіян, ріелтори пропонують безліч варіантів і актуальних пропозицій на нерухомість Чорногорії, нерухомість на Кіпрі, інвестиції в нерухомість Болгарії та іншу нерухомість за кордоном світу. Будь-який, навіть той, хто тільки в далекому майбутньому має намір або поставив мету купити нерухомість Чорногорії, нерухомість на Кіпрі, нерухомість у Болгарії, може відкрити інтернет сайт ріелторської компанії та уточнити ціни на нерухомість на Кіпрі і закордонну нерухомість світу. Має можливість бути в курсі збільшення або зниження вартості будинків, апартаментів, резиденцій за кордоном, а також величезна кількість часу для визначення оптимального місця розташування своєї майбутньої нерухомості за кордоном.
Змінюються згодом і умови купівлі закордонної нерухомості. Наприклад, у певних країнах у недавньому минулому нерухомість громадянам інших країн не продавалася, у деяких країнах іноземцям нерухомість дозволено продавати, але землю вони купувати не могли. Подекуди одночасно з нерухомістю і самостійно продавалися й земельні ділянки.
Зараз для іноземних громадян, а також і російських громадян, найбільший інтерес становлять вілли в Арабських Еміратах, нерухомість на Кіпрі, вілли у Німеччині, а також будинки Чорногорії.
Скажімо, нерухомість Чорногорії, як вид інвестицій у країну зі стабільною економікою, досить доступна. За рахунок стабільності цін на вілли, купити нерухомість тут можуть багато хто.
Нерухомість в ОАЕ, при нинішньому рівні розвитку тут туризму, повертає витрати всього за два роки! Кіпрська нерухомість щорічно додає в ціні в середньому на п'ятнадцять-тридцять відсотків. А будинки Чорногорії продаються одночасно із правом придбання землі, де нерухомість розташована.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас