Royal Bank of Scotland почав переговори з профспілками про скорочення до 9 тис. робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Royal Bank of Scotland почав переговори з профспілками про скорочення до 9 тис. робочих місць

99
Британський банк Royal Bank of Scotland (RBS) почав переговори з профспілками за планом реструктуризації, подразумевающему скорочення до 9 тис. робочих місць протягом найближчих двох років, повідомляється в поширеному сьогодні прес-релізі банку. З вказаної цифри 4,5 тис. робочих місць передбачається скоротити у Великобританії.
Банк особливо підкреслив, що реальна кількість скорочуваних співробітників буде менша, оскільки частини з них буде запропоновано зайняти інші, нові позиції в банку.
За допомогою скорочення штатів і інших елементів програми реструктуризації банк сподівається скоротити щорічні витрати на 2,5 млрд фунтів стерлінгів (2,75 млрд євро) протягом найближчих трьох років.
Нагадаємо, що Royal Bank of Scotland Group Plc. є одним з найбільших банків Європи. Останнім часом його позиції серйозно похитнули. Причинами цього стали операція з придбання за 70 млрд дол. голландського банку ABN Amro в жовтні 2007 р., яку керівництво Royal Bank of Scotland вже назвало "великою помилкою", і загальна ситуація на світових фінансових ринках. В рамках допомоги фінансовим інститутам, що терплять збитки, в 2008 р. британський уряд вклав в Royal Bank of Scotland 23 млрд євро, в обмін на що отримало право власності на 70% акцій цієї фінансової групи.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас