Путін: Зараз весь світ нам заздрить — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Зараз весь світ нам заздрить

3618
Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін не вважає за доцільне повертатися до прогресивної шкали прибуткового податку в Росії, ставка якого зараз становить 13%. Про це він заявив у Держдумі, виступаючи з першим звітом про роботу свого уряду, пишуть РІА Новости.
За словами прем'єра, на перший погляд така рівність податку для людей з великими і маленькими доходами не дуже справедлива, однак вигідна для держбюджету: але раніше велику зарплату одержували в конверті, а податок платили по мінімуму, пояснив Путін. За словами Путіна, основний ефект від зниження податків уряд розраховує одержати цього року - за оцінками експертів, в економіці додатково залишиться порядку 600 мільярдів рублів.
Прем'єр також запевнив депутатів, що це позначиться і на майбутніх пенсіях. "Зараз увесь світ нам заздрить", - заявив Путін, додавши, що прибутковий податок у Росії - найнижчий у світі.
У той же час із питаннями зниження земельного податку на особисті подвір'я і дачні ділянки прем'єр відіслав депутатів до муніципалітетів, заявивши, що це – їх парафія.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас