Новий голова General Motors не вважає банкрутство компанії неминучим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий голова General Motors не вважає банкрутство компанії неминучим

Казна та Політика
321
Новий виконавчий директор General Motors Corp Фріц Хендерсон заявив, що процедура банкрутства не є неминучою для його компанії.
Під час передачі на каналі NBC на запитання, чи є банкрутство GM неминучим, Хендерсон відповів "ні". Він заявив, що компанія буде намагатися виконати вимоги уряду щодо більш глибокої реструктуризації і зниження витрат. Білий дім установив для GM 60-денний термін, що минає 1 червня, на подання нового плану реорганізації.
"Ми маємо намір зробити справу тим або іншим способом. Якщо якісь люди сидять і думають, що банкрутства не відбудеться, - це може відбутися, це дуже навіть може відбутися, але, я впевнений, компанія доб'ється своїх цілей", - заявив Хендерсон.
Під час інтерв'ю на каналі CNN у неділю виконавчий директор GM відзначив, що компанія буде продовжувати звільняти співробітників і закривати виробництва.
Торік збитки GM склали $30,9 млрд., у цілому за три роки - $82 млрд. Компанія одержала від уряду США кредит у розмірі $13,4 млрд. і, щоб залишитися на плаву, попросила ще $16,6 млрд. цього року.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас