Зубков: До 2011 року Росія зможе повністю забезпечити себе м'ясом птиці і свининою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зубков: До 2011 року Росія зможе повністю забезпечити себе м'ясом птиці і свининою

Аграрний ринок
148
Перший заступник голови уряду Віктор Зубков вважає, що Росія в 2011 році зможе повністю забезпечити себе м'ясом птиці і свининою.
"В 2011 році ми цілком забезпечимо себе м'ясом птиці і свининою, і будемо активно працювати над підвищенням виробництва яловичини", - заявив Зубков під час робочої поїздки в Ростовській області За його словами, Росія вже цього року може збільшити виробництво м'яса птиці більш ніж на 386 тис. тонн, свинини - більш ніж на 200 тис. тонн.
Підкресливши, що за останні роки Росія стала великим експортером зерна, перший віце-прем'єр у той же час заявив, що необхідно переходити до експорту готової продукції, у тому числі і м'яса. "Ми багато стали експортувати зерна, з одного боку, це добре, але краще експортувати готову продукцію, - підкреслив Зубков. - Треба прагнути до того, щоб у найближчі роки зайнятися й експортом м'яса".
Віце-прем'єр також повідомив, що, незважаючи на кризу, уряд виділить 72 млрд. рублів в 2009 році на нові проекти в АПК. Будуть також прокредитовані усі раніше початі проекти. За словами першого віце-прем'єра, з початку року АПК країни вже виділено 139 млрд. рублів кредитних ресурсів. При цьому він нагадав, що всього цього року планується виділити АПК кредитів на 866 млрд. рублів, а на весняно-польові роботи вже виділено 30 млрд. рублів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас