Комітет Ради з нацбезпеки пропонує Кабміну і НБУ провести спільне засідання щодо економічної ситуації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комітет Ради з нацбезпеки пропонує Кабміну і НБУ провести спільне засідання щодо економічної ситуації

Казна та Політика
229
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки й оборони пропонує Кабінету Міністрів і Національному банку провести спільне засідання щодо ситуації в економіці і фінансовому секторі.
Про це сказав журналістам голова комітету, депутат Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Анатолій Гриценко.
"Рішенням комітету була пропозиція звернутися до прем'єр-міністра, голови Національного банку для того, щоб провести спільне засідання, можливо, з запрошенням Президента і представників", - сказав він.
З його слів, члени комітету стурбовані відсутністю реалістичного антикризового пакету саме від уряду і НБУ, що дав би змогу стабілізувати ситуацію в економіці.
"Ми бачимо зараз, що невирішеними питаннями залишаються розрахунки за кредитами України. Зі 105 млрд. доларів загального боргу країни цього року необхідно було виплатити близько 27-29 млрд. доларів, яких немає", - зазначив Гриценко.
Депутат сподівається, що уряд погодиться на проведення засідання і що його результати будуть позитивними.
Як повідомляло агентство, 61,1% опитаних 7-8 лютого "Фондом громадська думка-Україна" вважають, що в найближчі кілька місяців економічна ситуація в країні погіршиться.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас