Кабмін розподілив 500 млн. гривень стабфонду на виконання Києвом функцій столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін розподілив 500 млн. гривень стабфонду на виконання Києвом функцій столиці

Казна та Політика
335
Кабінет Міністрів розподілив по об'єктах 500 млн. гривень коштів стабілізаційного фонду, передбачені на виконання Києвом функцій столиці.
Про це сказано в постанові Кабміну №271 від 11 лютого.
Відповідно до затвердженого Кабміном порядку використання цих коштів стабфонду, 200 млн. гривень будуть спрямовані на будівництво ділянки Куренівсько-Червоноармійської лінії метро від станції "Либідської" до "Васильківської".
20 млн. гривень направляються на будівництво другого головного міського каналізаційного колектора, 50 млн. - на перекладку ділянки колектора, який пролягає від житлового масиву Святошин до Чумаковського колектора, 25 млн. - на будівництво водопровідної магістралі від вулиці Глибочицької до Володимирської.
Також 13,5 млн. гривень заплановано направити на будівництво трубопроводу від насосної станції "Пуща-Водиця" до вулиці Газопровідній, 17,7 млн. - водопроводу від вулиці Гречка до Великої кільцевої дороги, 22,3 млн. - на реконструкцію Перовського колектора, 20 млн. - на будівництво Чумаковського колектора.
Крім того, 12 млн. гривень будуть направлені на реконструкцію Лісового колектора, 25 млн. - на будівництво споруд артезіанського водопостачання житлового масиву Осокорки-Північні, 60 млн. - на будівництво Південно-Західного колектора, 4,5 млн. - на реконструкцію колектора на вулиці Кіото.
Ще 30 млн. гривень зі стабфонду будуть направлені на реконструкцію й реставрацію споруд Верховного Суду на вулиці Орлика, 8.
Як повідомляло агентство, 10 листопада 2008 Кабінет Міністрів затвердив порядок використання в 2009 році коштів стабілізаційного фонду для реалізації інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів.
Кабмін установив джерелами формування стабфонду надпланові надходження від приватизації держмайна в 2008 році й такі надходження в повному обсязі в 2009 році, а також надходження від цільового розміщення державних цінних паперів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас