Медведєв заявляє, що РФ не виділить Україні кредит, якщо не будуть враховані її інтереси у питаннях енергетики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв заявляє, що РФ не виділить Україні кредит, якщо не будуть враховані її інтереси у питаннях енергетики

565
Президент Росії Дмитро Медведєв заявляє, що Росія не виділить Україні кредит, якщо не будуть враховані її інтереси в питаннях енергетики. Про це він сказав на спільній прес-конференції з канцлером Німеччини Ангелою Меркель у Берліні, яка транслювалася в прямому ефірі по російському інформаційному каналу "Вести".
"Якщо наші українські партнери вирішили для себе правильним продовжити цей діалог без участі Росії, ми, звичайно, для себе будемо робити певні висновки - і вони були зроблені. Я маю на увазі перенесення міжурядових консультацій РФ і України та прийняття інших рішень, про які просять нас українські колеги", - сказав Д.Медведєв.
"Українські колеги просять нас багато про що – грошей просять дати, наприклад. Як же можна давати в такій ситуації гроші, якщо ми не можемо домовиться щодо одного з істотних питань. Усе це будемо враховувати", - підкреслив Президент Росії.
Як повідомлялося, 23 березня на конференції в Брюсселі Україна підписала з Євросоюзом спільну декларацію, що стосується модернізації газотранспортної системи. У відповідь російська делегація покинула інвестиційну конференцію, заявивши, що Росію, по суті, виключили з обговорення цього важливого питання.
Офіційний представник Міністерства закордонних справ РФ Андрій Нестеренко заявив, що підписана 23 березня в Брюсселі декларація про модернізацію української газотранспортної системи є недружнім кроком відносно Росії з боку України і ЄС.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас