Київське метро вже 2 тижні займається "підпільною благодійністю" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київське метро вже 2 тижні займається "підпільною благодійністю"

1181
З 1 квітня ц.р. школярі Києва за наявності учнівського квитка зможуть користуватися послугами метрополітену безкоштовно. Про це УНІАН повідомила керівник прес-служби КП “Київський метрополітен” Надія Шумак.
“У нас уведений безплатний проїзд школярів”, - повідомила вона.
Як з'ясувалося під час розмови з керівником прес-служби, підземка возить школярів безкоштовно із середини поточного місяця (березня).
Шумак відзначила, що метрополітен у цьому випадку керується відповідним рішенням Київради: “На сьогоднішній день ми керуємося рішенням Київради про безплатний проїзд у метро школярів Києва”.
За її словами, поки мер столиці Леонід Черновецький ще не видав відповідне розпорядження про безоплатний проїзд школярів міста, немає також письмового розпорядження керівника “Київського метрополітену” Петра Мірошникова.
“Розпорядження Київського міського голови немає. Я знаю, що воно готується. Але була команда – і возимо тепер безкоштовно школярів”, - сказала вона.
На запитання, на який час введений новий прохід школярів у метро, Шумак сказала, що поки не може нічого про це сказати.
Із приводу проїзду студентів Києва, то для них усе залишається як і раніше – вони купують проїзні студентські квитки через свої профспілки, відзначила Шумак.
Як повідомляв УНІАН, 25 грудня 2008 року 114 з 120-ти депутатів Київської міської ради підтримали введення безплатного проїзду в Києві для дітей шкільного віку всіма видами комунального пасажирського транспорту загального користування (крім таксі і маршруток).
29 січня фракція БЮТ у Київраді повідомила, що Київський міський голова Черновецький підписав це рішення Київради.
3 лютого муніципальна газета “Хрещатик” опублікувала рішення Київради про безплатний проїзд дітей шкільного віку в міському пасажирському транспорті.
У той же день Черновецький сказав пресі, що має намір у лютому підписати відповідне розпорядження про безоплатний проїзд школярів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас