У фондового ринку з'явився шанс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У фондового ринку з'явився шанс

Фондовий ринок
297
Початок тижня ознаменувався зниженням котирувань слідом за падінням світових ринків
Індекс ПФТС закрився незначним зростанням (+0,43%) на позначці 264,6 індексного пункту.
"Протягом торговельної сесії більше жвавості спостерігалося під час торгів облігаціями, ніж акціями: усього було укладено 38 угод за акціями на загальну суму 9,132 млн. грн., причому з них 6,7 млн. грн. - сума однієї угоди з Центренерго",- відзначила начальник торговельного департаменту компанії "Донфінсервис" Марина Пучкова.
В індексному кошику, за словами аналітика ДК "Тект" Андрія Заріпова, зросли тільки ММК ім. Ілліча (25,96%) і "Укртелеком" (6,05%). Інші папери демонстрували падіння, причому більше за інших просіли акції Укрсоцбанку (6,44%) і "Укрнафти" (5,50%). Також падали металургія, банки і машинобудування.
"У цілому за день лідером зростання став Укргазбанк (97,14%). Технічний сплеск котирувань під кінець торговельної сесії за цим емітентом стійко спостерігається протягом декількох тижнів,- відзначила вона.- А також Дніпропетровський металургійний завод ім. Комінтерну (76,06%)". При цьому, оскільки угод за цим емітентом не було, є ймовірність, що деякі гравці хочуть підвищити на кінець місяця офіційне котирування. Також виріс Дніпропетровський трубний завод (10%), зростання обумовлене появою дрібних клієнтів. У той же час, лідерами падіння виявилися "Крименерго" (36,85%), Донецький металопрокатний завод (30%) і Нижньодніпровський трубопрокатний завод (14,29%).
Ольга Галицька
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас