Вашингтон готовий надати автопрому додаткові кредити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вашингтон готовий надати автопрому додаткові кредити

Казна та Політика
238
Спеціальна група, створена президентом США Бараком Обамою для вирішення питання про реорганізації американського автопрому, швидше за все, підтримає надання General Motors Corp. і Chrysler LLC нових кредитів, повідомляє The Wall Street Journal.
Відповідно до висловлень членів групи, вони не підтримують процедуру банкрутства для компаній, однак вважають, що для виживання американського автопрому потрібні тверді заходи, жертви з боку менеджменту, профспілок і кредиторів, і мають намір установити чіткі терміни для реалізації пропонованих заходів.
General Motors Corp. і Chrysler LLC хотіли б одержати від держави кредити ще на $22 млрд, у тому числі $9 млрд - у другому кварталі.
GM уже одержав у міністерства фінансів $13,4 млрд і проводить скорочення 47 тис. робочих місць в усім світі з метою зниження витрат. Chrysler LLC поки використав $4 млрд.
До 31 березня дві автомобільні компанії, як опинилися через падіння попиту на машини на межі краху і які отримали екстрену підтримку з боку держави, повинні представити владі програми з виходу із кризи і повернення до прибуткової роботи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас