АКБ "Укросцбанк" одержав восьмий транш для компенсаційних виплат колишнім осатарбайтерам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АКБ "Укросцбанк" одержав восьмий транш для компенсаційних виплат колишнім осатарбайтерам

Фондовий ринок
221
У вересні 2002 року АКБ «Укрсоцбанк» одержав черговий, уже восьмий, транш фінансових коштів Федерального фонду "Пам'ять, відповідальність і майбутнє" (Німеччина) і приступив до виплат компенсацій громадянам України, що пострадали від нацистських переслідувань у роки Другої світової війни.
АКБ "Укрсоцбанк" є одним з десяти українських банків, уповноважених проводити компенсаційні виплати громадянам України - колишнім остарбайтерам за рахунок коштів Федерального фонду Німеччини «Пам'ять, відповідальність і майбутнє», і одним з чотирьох українських банків, що проводять виплати добровільної фінансової допомоги громадянам України, притягнутим у роки Другої світової війни до рабської і примусової праці, за рахунок коштів Австрійського фонду «Примирення, мир і співробітництво».
Крім того, АКБ "Укрсоцбанк" проводить виплати гуманітарної фінансової допомоги громадянам України за рахунок коштів магістратів шести міст Німеччини: Марбурга, Хільдена, Хамма, Констанца, Ройтлінгена і Франкфурта-на-Майні.
Усього, з початку перших компенсаційних виплат і до сьогоднішнього дня, більш 29 тисяч колишніх остарбайтерів одержали компенсаційні виплати і гуманітарну фінансову допомогу у філіях і відділеннях "Укрсоцбанка" на всій території України. Загальна сума виплат складає більш ніж 36,8 млн. євро.
Клієнти, що одержують через відділення банку компенсаційні виплати і гуманітарну допомогу, мають можливість скористатися комплексом послуг для приватних клієнтів, у тому числі:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас