Банк "НРБ-Україна" має намір побудувати готельний комплекс у Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "НРБ-Україна" має намір побудувати готельний комплекс у Криму

Фондовий ринок
150
Російський банк "НРБ" (Москва) і його дочірній банк "НРБ-Україна" мають намір побудувати п'ятизірковий комплекс "Мигдальний гай" у курортній околиці Алушти "Професорський куточок" (Крим).
Про це Українським Новинам повідомив голова Спостережної ради "Нрб-Україна" В'ячеслав Юткін.
За його словами, початок будівництва комплексу, що буде включати центральний готель на 500 номерів, конференц-зал на 1000 місць, комплекс відкритих басейнів, аквапарк, заплановано на 1 листопада.
Комплекс буде розташований на території 10,3 га, відведеної рішенням сесії Алуштинської міськради в оренду на 49 років. Ведучим архітектором проекту є турецький фахівець Омер Чамоглу.
Підрядчиками по виконанню будівельних робіт виступають більш 10 компаній; генеральним підрядчиком є турецька "Ербек". Замовниками й інвесторами проекту стали "НРБ" і "Нрб-Україна".
Введення в експлуатацію першої черги комплексу - аквапарку намічений на 15 травня 2003 року, а повне завершення будівництва планується через 2,5-3 роки.
Як повідомляло агентство, "Нрб-Україна" одержав у Національного банку ліцензію на здійснення банківських операцій у вересні минулого року.
Засновниками "Нрб-Україна" стали афільовані з "Нрб-Росія" компанія "Проект-Інвест" і українсько-швейцарські спільні підприємства — R&S Ukraine і Zymservise.
За січень-серпень банк отримав прибуток 0,5 млн. гривень.
За матеріалами:
Сбербанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас