Акціонери банку "Фінанси та Кредит" вирішили передати державі та інвесторам 50%+1 акція фінустанови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонери банку "Фінанси та Кредит" вирішили передати державі та інвесторам 50%+1 акція фінустанови

Фондовий ринок
2230
Акціонери банку "Фінанси та Кредит" (Київ) на загальних зборах 24 березня вирішили передати державі та інвесторам 50%+1 акція фінустанови
"Було прийнято кілька стратегічних рішень щодо наступної роботи банку "Фінанси та Кредит". Зокрема, на зборах ухвалено рішення про передачу державі та інвесторам 50%+1 акція банку", - говориться в повідомленні прес-служби банку у вівторок.
Згідно із прес-релізом, остаточне рішення щодо входження держави в акціонерний капітал банку прийме Кабінет міністрів після винесення відповідного висновку про необхідність збільшення його статутного капіталу Національним банком.
"Питання входження держави в капітал банку є важливим для його успішної роботи і реалізації намічених планів. Це величезна довіра до нас із боку держави і визнання того, що стратегія, обрана банком "Фінанси та Кредит", правильна. Державі та уряду цікаві соціально значимі та економічно прозорі банки", - цитується в прес-релізі голова правління банку Володимир Хливнюк.
ВАТ "Банк "Фінанси та Кредит" засноване в 1990 році. За даними банку, його найбільшими акціонерами є ЗАТ "F&C Realty" (46,67 %), ТОВ "Асканія" (48,88 %) і НАК "Нафтогаз України" (0,63 %).
За даними Нацбанку України, за розміром загальних активів на 1 січня 2009 року (18,439 млрд грн) банк "Фінанси та Кредит" займав 14-е місце серед 182 банків, що діяли в країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас