Ford підвищує ціни на 5% і знижує базову вартість Ford Focus з 1 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford підвищує ціни на 5% і знижує базову вартість Ford Focus з 1 квітня

611
Американський концерн Ford підвищує вартість усіх своїх автомобілів, говориться в повідомленні російського представництва компанії.
"У середньому підвищення цін складе 5% і пошириться на всі зроблені з 1 квітня 2009 року легкові автомобілі і частково на позашляховики", - відзначається в повідомленні. Також підвищення торкнеться деяких легкових машин і позашляховиків виробництва 2008 року.
У той же час компанія має намір знизити вартість базової комплектації свого бестселера - моделі Focus, з нинішніх 388,7 тис. рублів до 345 тис. рублів за рахунок спрощення її обладнання, повідомив президент російського представництва Ford Найджел Брекенбері під час телефонної прес-конференції в понеділок.
За його словами, такий захід був вжитий для відповідності параметрам програми з включення в перелік легкових автомобілів, вироблених на території Росії, при купівлі яких буде компенсуватися кредитна ставка з бюджету РФ.
У лютому міністр промисловості та торгівлі РФ Віктор Христенко підписав наказ про затвердження переліку легкових машин, у який увійшов і Ford Focus всеволожського складання, незважаючи на те, що раніше уряд заявляв, що автомобілі даного списку повинні коштувати не більше 350 тис. рублів.
У попередній раз Ford підвищував вартість автомобілів на 5% у січні 2009 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас