Єгипетським готелям заборонили звільняти персонал через кризу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єгипетським готелям заборонили звільняти персонал через кризу

669
У Єгипті, де туристичний потік з початку року впав на 10-12%, готелям заборонили звільняти персонал, якщо такі дії мотивуються міжнародною фінансовою кризою.
Нове розпорядження стосується готелів, розташованих у провінції Червоне море – туристичному центрі країни. У такий спосіб влада хоче стимулювати подальший розвиток туристичного сектору, а також зберегти робочі місця.
За словами губернатора провінції Магді аль-Кубейсі, готелі та інші туристичні об'єкти повинні зберегти як мінімум 90% від загальної чисельності персоналу. 10% співробітників таких об'єктів за необхідності можуть бути відправлені в неоплачувану відпустку.
У провінції вже створені спеціальні комісії, які будуть на місцях перевіряти виконання цього рішення. Проте, зробити це буде непросто, тому що в регіоні налічується 237 готелів і туристичних комплексів, у яких трудяться більше 55 тисяч людей.
Відзначимо, торік Єгипет пережив туристичний бум – країну відвідали 12,8 мільйона туристів, що стало рекордним показником. Перше місце за числом туристів зайняла Росія (1,8 мільйона), друге - Німеччина (1,2 мільйони).
Доходи від туризму перевищили $11 млрд, що становить більше 11% ВВП країни. У туристичній сфері зайнято більше 12% економічно активного населення.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас