У СНД створять єдину систему обліку громадян третіх країн, що в'їжджають на територію держав Співдружності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У СНД створять єдину систему обліку громадян третіх країн, що в'їжджають на територію держав Співдружності

187
Питання створення Єдиної системи обліку громадян третіх держав і осіб без громадянства, що в'їжджають на територію держав СНД, будуть розглядатися 24-26 березня в Мінську на засіданні робочої групи у Виконкомі Співдружності, повідомили агентству "Інтерфакс-Захід" у прес-службі Виконавчого комітету.
"Єдина система призначена для автоматизованого збору, обробки, нагромадження, зберігання, передачі і використання інформації, що дозволяє вести своєчасний облік громадян третіх держав, що перетинають кордони країн СНД", - заявили в мінській штаб-квартирі СНД.
Там уточнили, що ця система буде будуватися на основі вже існуючих, а також створюваних національних інформаційно-облікових систем держав Співдружності.
У Виконкомі відзначили, що система може бути складовою частиною "більшої міждержавної автоматизованої системи інформаційного обміну між країнами і входити до її складу у вигляді окремої підсистеми для обслуговування певної категорії користувачів, забезпечення споживачів необхідними обліковими даними".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас