Порошенко готовий увійти до складу уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко готовий увійти до складу уряду

1103
Петро Порошенко готовий увійти до складу уряду, якщо буде сформована антикризова команда. Про це він розповів в ефірі телеканалу Tbi.
"Якщо це буде виразна пропозиція, і якщо буде підтримка команди, я готовий до роботи в уряді, і вважаю, що реальна економіка та економічний блок вимагають якісно нових підходів", - заявив Порошенко, повідомляє прес-служба каналу.
На прохання уточнити, чи можна його вважати союзником Юлії Тимошенко, колишній опонент прем'єра відповів: "Це означає, що мене можна називати союзником України".
Він додав, що команда, яка приходить в уряд у період кризи, дуже багато чого поставила на карту і дуже багато чим ризикує, звалюючи на себе тягар відповідальності.
Порошенко відзначив, що з 1999 року одержував пропозиції увійти до складу уряду.
"Для мене участь у роботі уряду ніколи не була самоціллю, я досить реалізувався й у політиці, і в економіці, і в промисловості, виводячи базові підприємства із кризи та переконаний, що сьогодні країні потрібна професійна антикризова команда, яка має реальний досвід досягнень з мінімізації наслідків і прискорення виходу із кризи", - заявив Порошенко.
"Україна перебуває в ситуації, коли потрібно приймати жорсткі і непопулярні рішення щодо скорочення видатків, щодо консервації позицій, які дозволять нам дожити з мінімальними втратами, щоб не розгубити інфраструктуру до кінця кризи", - пояснив Порошенко.
Для реалізації антикризових заходів у парламенті повинні консолідуватися як мінімум чотири політичні сили, які можуть створити команду, впевнений він.
За словами Порошенка, це могла б бути нова парламентська більшість. "Плодом компромісу можуть бути дуже серйозні зміни в уряді", - відзначив Порошенко.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас