Туроператори прогнозують в 2009 р. зниження потоків виїзного туризму з України на 30-45% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туроператори прогнозують в 2009 р. зниження потоків виїзного туризму з України на 30-45%

986
Українські туроператори прогнозують в 2009 р. зниження потоків виїзного туризму з України на 30-45% в порівнянні з попереднім періодом. Про це журналістам повідомив президент Асоціації лідерів турбізнесу України Тарас Демура.
Т.Демура також відзначив, що в таких умовах основним завданням туроператорів є збільшення виїзного туризму до України перш за все за рахунок громадян країн СНД - РФ і Білорусь. Т.Демура повідомив, що не дивлячись на зменшення турпотіка, туроператори в 2009 р. зможуть зберегти свою прибутковість. "Просто тепер вони так не ризикуватимуть як раніше, а свої витрати вони вже оптимізували", - сказав Т.Демура.
Що стосується виїзного туризму Т.Демура відзначив, що не дивлячись на девальвацію гривни, яка привела до подорожчання в 2 рази вартості відпочинку за кордоном для українських громадян, за рахунок зниження вартості авіа палива в порівнянні з 2008 р., подорожчання вартості закордонних путівок буде компенсовано. "Ми також сподіваємося переконати знизити ціни власників готелів, тому що якщо готелі не будуть заповнені, вони теж недоотримають прибуток", - додав Т.Демура.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас