Медведєв: Росії не загрожує дефолт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: Росії не загрожує дефолт

589
Скоординована робота влади всіх рівнів і відсутність політичних колотнеч у Росії гарантує запобігання дефолту. Про це заявив президент РФ Дмитро Медведєв на засіданні Ради законодавців.
"За останній час у нас майже немає політичних проблем, і, напевно, це добре, тому що країна, яка проходить крізь кризу з політичними ускладненнями, - у цієї країни є всі шанси вписатися в дефолт. Он, у сусідів, подивіться, що робиться: мало того, що й так важко, так ще й політичні якісь у них сезони, по суті, нескінченні якісь загострення внутрішньокланової боротьби", - сказав Медведєв.
На його думку, російські політичні діячі розуміють усю частку відповідальності, яка покладена на них у складний період для країни, передає ІТАР-ТАРС.
"Впевнений, що в результаті скоординованої діяльності ми цей важкий період у житті нашої держави зможемо пройти з найменшими витратами", - сказав президент Росії.
Він нагадав, що уряд за його дорученням готує антикризовий план, який повинен бути зрозумілий і доступний для звичайних громадян Росії.
"Найближчим часом такий документ буде підготовлений і буде разом зі змінами в державний бюджет внесений для того, щоб стати, по суті, частиною законодавчого поля нашої країни", - нагадав Медведєв.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас