Fitch підтвердило рейтинги ТНК-BP на рівні "BBB-", привласнило прогноз "Негативний" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch підтвердило рейтинги ТНК-BP на рівні "BBB-", привласнило прогноз "Негативний"

Енергетика
306
Рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгострокові рейтинги дефолту емітента ("РДЕ") в іноземній і національній валюті TNK-BP International Ltd. на рівні "BBB-" (BBB мінус) і короткостроковий РДЕ компанії в іноземній валюті на рівні "F3", йдеться в повідомленні агентства.
Агентство виключило всі рейтинги зі списку Rating Watch "Негативний" і привласнило "Негативний" прогноз з довгострокових РДЕ компанії. Fitch також підтвердило рейтинг програми з випуску гарантованих боргових зобов'язань TNK-BP Finance обсягом 8 млрд дол. на рівні "BBB-" (BBB мінус).
Підтвердження рейтингів відображає нову отриману інформацію, що стосується, як представляється, успішного і мирного розв'язання суперечки між акціонерами, яка призвела до приміщення рейтингів під спостереження до списку Rating Watch "Негативний" в серпні 2008 р. Підтвердження рейтингів також відображає призначення нових топ-менеджерів компанії 18 березня 2009 р. і слідує за наданням оновленій інформації про ситуацію з ключовими проектами розробки, здійснення яких могло б бути утруднене при відгуку ключового технічного персоналу BP у розпал суперечки між акціонерами.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас