Експерт: "Бичаче" ралі на фондових ринках почалося — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: "Бичаче" ралі на фондових ринках почалося

Фондовий ринок
4815
"Бичаче" ралі на ринках акцій почалося, заявив відомий інвестор і керуючий фондом Templeton Asset Management Марк Мобіус, спростовуючи прогнози подальшого спаду на ринку, повідомило агентство Bloomberg.
"Акції закладають основу для наступного етапу "бичачого" ринку", - стверджує Мобіус. При цьому фонд Templeton зараз укладає вкрай вигідні угоди на всіх emerging markets, які перебувають "у кращій формі, ніж розвинені країни", додав експерт.
Templeton звертає увагу на "багаті ліквідністю компанії" з низьким рівнем заборгованості і високою дивідендною прибутковістю, відзначив Мобіус в інтерв'ю Bloomberg. Експерт шукає ті компанії, які можуть інвестувати в майбутнє зростання, не залишаючи акціонерів без виплат.
Індекс MSCI Emerging Markets підскочив на 23% з 27 жовтня 2008 року, коли він опустився до мінімуму за 4 роки. Загальносвітовий MSCI World підвищився з тих пір усього на 2,5%, американський S&P 500 втратив 9,5%.
Усі лідери зростання на фондових ринках з початку року, включаючи китайський індекс Shanghai Composite, що додав 26%, належать до emerging markets.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас