Проблемні банки: хроніка подій (20 березня) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблемні банки: хроніка подій (20 березня)

15585
"Надра"
Вкладники, у яких закінчився термін дії депозиту в золоті, можуть, як і інші вкладники, забрати тільки відсотки за вкладом. Добовий ліміт - 100 гривень у касі або в банкоматі.
Золото банк вкладникам не віддає і пропонує продовжити депозит. Однак новий депозит буде вже не "металевий", а гривневий. "Банк за комерційним курсом купить у вас золото і цю суму покладе на депозитний рахунок у національній валюті", - говорить оператор колл-центру.
Трансбанк
Банк не видає ні вклади, ні відсотки за ними. "У касі немає грошей", - повідомляють на гарячій лінії.
Укрпромбанк
Виплата відсотків за депозитами проходить тільки в банкоматах, які знаходяться у головному офісі на бул. Л.Українки, 26. Інші банкомати в Києві не працюють.
"БІГ Енергія"
Тимчасова адміністрація банку прийняла перше рішення щодо оптимізації роботи і скорочення загальних адміністративних видатків банку. Адміністратор Володимир Клименко збирається скоротити 20% персоналу по всіх філіях банку.
З 16 березня тимчасова адміністрація проводить у банку інвентаризацію активів і пасивів, результати визначать подальші кроки, які буде здійснювати тимчасовий адміністратор.
Родовід Банк
У зв'язку із введенням тимчасової адміністрації в Родовід Банк у п'ятницю міжнародне рейтингове агентство Moody's знизило рейтинги фінансової стабільності банку з Е+ до Е, рейтинг за національною шкалою з Ваа3.ua до В3.ua і довгостроковий рейтинг за депозитами у національній та іноземній валюті з В3 до Саа2. Такий рейтинг класифікує цінні папери та емітентів як достатньо ризикові для довгострокових інвестицій.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас