Азаров: Головним антикризовим кроком повинно бути стимулювання реального виробництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Головним антикризовим кроком повинно бути стимулювання реального виробництва

351
Головним антикризовим кроком українського уряду повинно бути стимулювання реального виробництва. Таку думку в ефірі телеканалу Інтер висловив регіонал Микола Азаров.
"Головним у всіх антикризових програмах є зараз стимулювання реального виробництва, підтримка банківсько-кредитних систем. Цим займаються уряди всіх країн світу. Цим і нам треба займатися. Підйом економіки і на його базі зміцнення національної валюти", - описав він можливі дії уряду.
У той же час, за словами Азарова, він бачить, як у телевізорі прем'єр "улаштовує істерики своїм міністрам, але цього ніхто не боїться".
"Або наприклад, є в древньогрецькій міфології такий цар Мідас. Відомо, що все, до чого він доторкався, перетворювалося на золото. У нашої влади є здатність, що все, до чого вона доторкається, перетворюється в абсолютну протилежність, не буду називати це непристойне слово", - поскаржився регіонал.
Як приклад він навів те, що після втручання уряду ціни на ліки виросли в 5 разів. "А що нам говорять із екрана телевізора? Виявляється, треба ранками їсти ошурки. Це виноситься на телешоу Шустера. А той ще так уважно запитує: А як ошурки їсти – з водичкою чи насухо? ", - пожартував Азаров.
"Це театр абсурду. Замість діяти, займаємося телешоу. А тут за законами жанру виникає примара батька Гамлета у вигляді Леоніда Кучми, який говорить: "Візьму, та прийду. Отоді ви побігаєте в мене по телешоу", - продовжив він.
Під кінець виступу Азаров почав цитувати Пушкіна. "Не потрібно золото йому, коли простий продукт має", - пояснив він потреби держави.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас