В Індії жінкам надають податкові пільги при купівлі житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Індії жінкам надають податкові пільги при купівлі житла

Нерухомість
266
У деяких штатах Індії жінки можуть претендувати на одержання податкових пільг і зниження гербових зборів при купівлі житла. Крім того, багато банків видають жінкам іпотечні кредити на більш вигідних умовах, ніж чоловікам.
За словами гендиректора індійської філії глобального консалтингового агентства Jones Lang Lasalle Раміндера Гровера, "жінки можуть розраховувати на одержання житлової позики незалежно від того, перебувають вони в шлюбі чи ні", повідомляє видання Indian Realty News.
Великі девелоперські компанії країни – Omaxe, Ambience Group і CHD Developers – відзначають збільшення числа звернень з боку жінок. Директор CHD Developers Р К Міттал говорить, що від 15 до 20% усіх запитів на придбання нерухомості, які одержує компанія, надходять від жінок, причому половина дам є незаміжніми.
"У наші дні жінки перебувають на тому ж професійному, особистісному і фінансовому рівні, що й чоловіки. Вони незалежні, заробляють гарні гроші, водять власні автомобілі і ведуть спосіб життя, наповнений предметами розкоші. Володіння власним житлом допомагає їм почувати себе в безпеці і слугує гарною інвестиційною можливістю", - відзначає фахівець.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас