Укрсоцбанк призупинив співробітництво з Standard & Poor's — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрсоцбанк призупинив співробітництво з Standard & Poor's

956
Укрсоцбанк (Київ) призупинив співробітництво з рейтинговим агентством Standard & Poor's, повідомила прес-служба банку.
"У зв'язку з входженням у міжнародну UniCredit Group необхідність операцій Укрсоцбанку з міжнародними ринками капіталу істотно скоротилася, а оскільки рейтингові агентства - це частина інфраструктури саме міжнародного ринку, керівництво групи прийняло рішення тимчасово призупинити співробітництво Укрсоцбанку з Standard & Poor's", - цитує прес-служба банку голову правління Укрсоцбанку Бориса Тімонькіна.
За його словами, у цей час, коли першочерговим є питання посилення стабільності банку в несприятливому ринковому середовищі, співробітництво із трьома рейтинговими агентствами, дороге для банку і тимчасово є не доцільним.
Глава правління відзначив, що як тільки ситуація на міжнародних ринках стабілізується, Укрсоцбанк розгляне можливість поновлення роботи з рейтинговим агентством Standard & Poor's.
Як говориться в повідомленні, Укрсоцбанк продовжує співробітництво з рейтинговим агентством Fitch, як і материнський холдинг UniCredit Group.
Укрсоцбанк заснований в 1990 році. До 1 січня 2009 року UniCredit Bank Austria AG володів 12,8346% акцій Укрсоцбанку, "Ферротрейд Інтернешнл" - 82,1245%.
За даними Нацбанку, на 1 січня 2009 року за розмірами загальних активів (49,695 млрд грн) Укрсоцбанк займав 5-е місце серед 182 банків, які діють у країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас