У США будівельники перетворюються на деконструкторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США будівельники перетворюються на деконструкторів

754
Волонтери американської благодійної організації Habitat for Humanity ("Дім для людства"), яка допомагає людям знайти дах і предмети першої необхідності, зайняті незвичною для себе справою: замість зведення будинків вони вчаться відбивати штукатурку, руйнувати стіни і знімати дахи.
За умовами угоди із владою міста Сагіно в штаті Мічиган, волонтери організації та оплачувані працівники будуть зносити по два вакантні житлові будинки на тиждень щотижня протягом наступних двох років, пише газета International Herald Tribune. Крім того, цього року вони збираються побудувати або відремонтувати вісім будинків. Федеральний уряд і влада штату виділяють на ці цілі не менше 500 тис. доларів.
Зсув фокуса уваги організації зі зведення будинків на їх знесення є ознакою важкої економічної ситуації в Сагіно, розташованому на північному заході від автомобільної столиці США - Детройта. Кілька років тому населення міста перевищувало 100 тис. людей, однак після скорочення прибутковості автомобільної галузі знизилося майже у два рази. У цей час у Сагіно пустує близько 800 будинків, що підлягають знесенню. Схожа картина найближчим часом буде спостерігатися в багатьох інших містах США в тому випадку, якщо кількість звернень стягнення на закладену нерухомість у країні продовжить залишатися на колишньому рівні.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас