Доказано: Жіноче щастя забезпечують фінансова безпека і задоволення від життя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доказано: Жіноче щастя забезпечують фінансова безпека і задоволення від життя

889
Опубліковані результати чергового дослідження, автори якого поставили перед собою завдання відкрити секрет людського щастя. Цього разу доведено (тільки на жінках), що щастя забезпечують фінансова безпека і задоволення від життя.
Дослідження психологів із Прінстонського Університету показало, що жінки, у яких було більше грошей, але було менше впевненості в завтрашньому днів, відчували себе менш щасливими, ніж їх менш забезпечені ровесниці, які з оптимізмом і спокоєм дивилися в майбутнє.
Ті жінки, яких не турбували фінансові проблеми - наприклад, нагромадження на старість або плата за освіту - відчували себе більш щасливими. Подібний підхід характерний для представниць усіх вікових груп будь-якого рівня матеріального достатку. Цей висновок був зроблений у результаті опитування більше 1 тис. американок.
Спроби підтвердити або спростувати стару мудрість "не в грошах щастя" уживаються досить давно. Нині восторжествувала точка зору, що гроші все-таки здатні принести щастя, однак зв'язок між багатством і щастям досить опосередкований: тобто, приміром, збільшення особистого статку на 20% не гарантує, що ця людина стане на 20% щасливішою.
За матеріалами:
Washington ProFile
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас