Королевська пропонує заборонити гральний бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королевська пропонує заборонити гральний бізнес

363
Сьогодні голова парламентського комітету з питань промислової та регуляторної політики і підприємництва Наталя Королевська виступила зі зверненням до Верховної ради, у якому закликала набратися політичної волі, для того щоб прийняти закон про азартні ігри.
"Зараз у залі лунають думки про те, що законопроект про азартні ігри може бути не підтриманий Верховною радою. Це говорить про те, що це дуже складний, одіозний і неоднозначний закон. Про те, що в нашій країні дуже серйозне лобі цього бізнесу. Саме тому за 17 років жодне скликання Верховної ради так і не набралося мужності, щоб обмежити гральний бізнес. Я звертаюся до голови Верховної ради, керівників фракцій і голів комітетів розглянути можливість попереднього узгодження прийняття цього закону. Щоб він знову не "потонув" у залі", - сказала вона.
Королевська запропонувала всім фракціям виробити консолідоване рішення. За її словами, до другого читання в профільний комітет надійшло порядку 500 поправок, більшість із яких були враховані. 2 місяці при комітеті цей закон допрацьовувала робоча група. Вона вважає, що навіть якщо прийняти цей закон в існуючому вигляді, уже буде закрито 2/3 гральних закладів. Не прийняття закону тільки на руку власникам грального бізнесу.
"Верховній раді потрібно виробити єдине рішення. Якщо буде політична воля заборонити цей вид бізнесу взагалі, я готова особисто від себе подати таку поправку", - сказала глава комітету.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас