Організатори через кризу скасувати найбільше мотор-шоу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Організатори через кризу скасувати найбільше мотор-шоу

310
Організатори липневого мотор-шоу в Лондоні прийняли рішення не проводити виставку в наступному році у зв'язку з важкою економічною ситуацією у світі.
Така заява була зроблена в четвер, 19 березня, на зустрічі керівників Товариства виробників і продавців автомобілів. Товариство (Society of Motor Manufacturers and Traders, SMMT) з 1903 року володіє правами на проведення цього автосалону.
При цьому представники організаторів Лондонської автомобільної виставки додали, що як тільки ситуація у світі стабілізується, мотор-шоу можуть знову відкрити. SMMT уже закрила свій департамент, що займається організацією автошоу.
Нагадаємо, що в цей час багато великих автовиробників відмовляються від участі в автосалонах. Так, на початку 2009 року компанії Porsche, Ferrari, Land Rover, Rolls-Royce, Mitsubishi, Suzuki і Nissan не представили своїх автомобілів на мотор-шоу в Детройті, а проведення Токійського шоу опинилося під сумнівом через низьке число учасників. На японську виставку не приїдуть Volvo, Ford, General Motors і Chrysler.
Як повідомлялося раніше, в 2009 році автомобільна виставка, що стала вже традиційною, Kyiv Automotive Show, яку організовує ВААІД, проводитися не буде. У зв'язку із кризою ухвалено рішення перейти на дворічний режим проведення.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас