"Воля" має намір завершити перехід на цифрове телебачення в містах-учасниках ЧЄ-2012 з футболу до початку чемпіонату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Воля" має намір завершити перехід на цифрове телебачення в містах-учасниках ЧЄ-2012 з футболу до початку чемпіонату

284
Найбільший оператор кабельного телебачення в Києві компанія "Воля" має намір завершити перехід з аналогового на цифрове телебачення в містах, де буде проводиться чемпіонат Європи з футболу в 2012 році, до його початку.
Про це журналістам сказав президент "Волі" Сергій Бойко.
"Ми плануємо завершити до 2012 року перехід на цифрову технологію у всіх містах на додаток до Києва, де будуть проводиться заходи Євро 2012" - сказав він.
Крім того, він підкреслив, що в Києві компанія має намір завершити перехід на цифрове телебачення до кінця 2009.
За прогнозами компанії, до 3 кварталу цією послугою будуть користуватися близько 490 тис. абонентів.
Бойко також зазначив, що на даний момент до групи компаній "Воля" входять 18 провайдерів, 4 з них надають свої послуги під брендом "Воля".
Як повідомляло агентство, на початку 2008 року "Воля" заявила про намір в 2009 році почати використовувати технології телебачення високої чіткості (HDTV) у своїх пакетах кабельного телебачення.
"Воля" надає послуги аналогового кабельного мовлення "Воля Кабель", цифрового мовлення "Воля Преміум ТВ", а також доступу до Інтернет за кабельними мережами під торговельною маркою "Воля Бродбенд".
Кабельні мережі компанії "Воля" охоплюють понад 560 тис. абонентів у Києві.
Група компаній "Воля" належить міжнародному інвестиційному фонду UGF (UkrainianGrowthFund), що перебуває в управлінні міжнародної компанії SigmaBleyzer.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас