Банк "Фінанси та Кредит" спростовує введення НБУ куратора у банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Фінанси та Кредит" спростовує введення НБУ куратора у банк

1262
Банк "Фінанси та Кредит", що входить у групу найбільших, спростовує введення Національним банком куратора в дану фінустанову.
Про це говориться в повідомленні прес-служби банку.
"Прес-служба банку "Фінанси та Кредит" спростовує інформацію про введення куратора НБУ в банк і звертає увагу на те, що через тиждень повинні відбутися збори акціонерів банку, на яких буде розглянуто питання про можливість входження держави в його акціонерний капітал", - говориться в повідомленні.
Прес-служба підкреслює, що у випадку прийняття державою позитивного рішення щодо питання входження в капітал банку повинно пройти кілька технологічних процедур, після яких у банк уводиться куратор від НБУ.
"Фінанси та Кредит" підкреслює, що в цей час банк працює стабільно, не має затримок із платежами, виплатою депозитів і відсотків за вкладами.
"Формальний привід для введення кураторства НБУ в цей час відсутній", - говориться в повідомленні.
Зараз куратори НБУ введені в Укргазбанк і Соцкомбанк (Одеса).
Як повідомляло агентство, 18 березня тимчасовий адміністратор Родовід Банку Віктор Кравець повідомив журналістам про введення куратора в банк "Фінанси та Кредит".
На зборах 24 березня акціонери банку "Фінанси та Кредит" планують розглянути питання про участь держави в капіталізації фінустанови.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас