Банк "Аваль" установив банкомат у м. Лубни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Аваль" установив банкомат у м. Лубни

Фондовий ринок
95
Полтавська обласна дирекція акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль» установила перший банкомат у м. Лубни (пл. Жовтнева, Кафе "Play") у рамках реалізованого зарплатного проекту. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на Полтавську ОД.
За інформацією прес-служби, банкомат є відкритим і розрахований на обслуговування співробітників заводу «Шлифверст» і інших власників платіжних карт, емітованих як банком «Аваль», так і іншими банками. Банкомат працює цілодобово.
Генеральна угода про реалізацію банком «Аваль» зарплатного проекту на заводі передбачало випуск 600 платіжних карт Visa Classic Domestic і Cirrus Maestro і установку банкомата.
За інформацією прес-служби, ставши власниками карт Visa Classic, співробітники заводу «Шлифверст» зможуть одержувати наявні зі свого рахунка за лічені секунди в понад 1180 підрозділів і майже 300 банкоматів банку «Аваль» відповідно), у 300 тисячах банкоматів системи Visa і сотнях тисяч відділень банків за кордоном, оплачувати товари і послуги по усьому світі більш ніж у мільйоні установ торгівлі і сфери послуг, що приймають до оплати карти Visa Classic, а також купувати товари на виплат по унікальній програмі банку «Аваль» — «Онікс-розстрочка».
На сьогодні Полтавською дирекцією встановлено 8 банкоматів (1 — у Кременчуці, 1 — у Миргороді, 1 — у Лубнах, 5 — у Полтаві), реалізується понад 200 зарплатні проекти. Загальний обсяг емісії платіжних карт перевищує 17 тис. шт.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас