ФДМ має намір оголосити про початок торгів з продажу 25% "Одесаобленерго" 25 березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ має намір оголосити про початок торгів з продажу 25% "Одесаобленерго" 25 березня

Фондовий ринок
206
Фонд державного майна (ФДМ) України має намір оголосити про початок торгів із продажу 25% акцій ВАТ "Одесаобленерго" 25 березня, повідомив виконувач обов'язків голови Фонду Дмитро Парфененко журналістам у середу.
Він уточнив, що повідомлення про початок торгів по "Одесаобленерго" не було оголошено 18 березня разом з п'ятьма іншими обленерго через затримку передачі пакета акцій зі статутного капіталу НАК "Енергетична компанія України" Фонду держмайна.
"Тільки вони нам передадуть, а в нас є домовленість, що це буде протягом тижня, ми відразу ж оголосимо. Дивіться наступну публікацію, там уже все буде", - сказав Д.Парфененко.
Він також підтвердив свою оцінку, що ціна шести блокувальних пакетів обленерго може скласти 1,5 млрд грн.
ФДМ раніше офіційно повідомляв про виставляння на продаж на фондових біржах наприкінці квітня – середині травня 25,02% акцій "Прикарпаттяобленерго", 26,98% акцій "Львівобленерго" і по 25%+1 акція "Полтава-", "Чернігів-" і Сумиобленерго".
Інформацію про продаж 25% акцій "Одесаобленерго" Фонд мав намір оприлюднити пізніше.
Фонд у квітні 2008 року вже намагався продати ці обленерго, а також 25,006% акцій "Одесаобленерго" на біржах, оцінюючи їх загальну ринкову вартість в 2,5 млрд грн. Тоді продаж був зірваний конфліктом між президентом і урядом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас