Безробітні американці змушені відкривати свій бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безробітні американці змушені відкривати свій бізнес

650
У розпал світової економічної кризи десятки тисяч людей по усьому світу втратили роботу. Деякі з них, витративши місяці в безрезультатних пошуках нового робочого місця, вирішують відкрити свою справу. Для цих підприємців-початківців рецесія стає імпульсом для розвитку власних ідей у бізнесі, пише The New York Times.
Економісти говорять, що своїм падінням економіка підштовхує багатьох людей на шлях приватного підприємництва. Разом з тим вони стверджують, що на прийняття подібного рішення бізнесменові-початківцю, як правило, потрібен певний час. Звичайно такий намір приходить після багатомісячних пошуків пошуків нового місця роботи.
Марк Кенніс, керівник програми розвитку підприємництва в Університеті Сан-Франциско називає даний феномен "вимушеним підприємництвом".
"Якщо і є якась користь від численних звільнень у компаніях, так це те, що вони стимулюють народження безлічі чудових бізнес-ідей у різних сферах. Учені та інженери починають шукати нові шляхи застосування своїм здібностям…", - цитує слова експерта The New York Times.
Навіть у процвітаючий період економіки для підприємця існує великий ризик "провалитися". Але ті, кому вдається втриматися в обраній сфері бізнесу, мають гарні шанси підтримати економіку. Адже насправді саме в маленьких компаніях створюється більша частина робочих місць по всій планеті.
Ціль безлічі підприємців сьогодні - це не заробити мільярди, а згенерувати і втілити в життя ідею, яка змогла б приносити дохід уже незабаром. Причина в тому, що зараз багато підприємців зосереджені на задоволенні найбільш термінових і важливих потреб, як у бізнесі, так і в інших сферах життя.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас