Банк "Надра" закрив 77 відділень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Надра" закрив 77 відділень

10996
Банк "Надра", що входить у групу найбільших, закрив 77 відділень по Україні. Про це в інтерв'ю "Інвестгазеті" заявила тимчасовий адміністратор банку "Надра" Валентина Жуковська.
"Нам довелося закрити 77 відділень і ще в 57 призупинити ремонтні роботи", - сказала вона.
Жуковська відзначила, що закриті, в основному, відділення, що знаходилися на орендованих площах; у той же час "Надра" планує зберегти структурні підрозділи, розташовані в приміщеннях, що належать банку.
Станом на початок 2008 року банк "Надра" мав у своєму розпорядженні мережу із близько 670 структурних підрозділів.
Серед інших заходів, вжитих тимчасовим адміністратором - скорочення персоналу на кілька тисяч людей і дворазове зниження зарплати.
"Скорочено кілька тисяч людей, зарплата урізана практично вдвічі, банк відмовився від більшості орендованих приміщень, витрати на телекомунікації знизилися до мінімуму", - сказала Жуковська.
Частка проблемної заборгованості по виданих банком "Надра" кредитах, як повідомила Жуковська, залежно від сегмента кредитування, становить 7-15%.
Як повідомляло агентство, Національний банк 10 лютого ввів тимчасову адміністрацію в банк "Надра" і призначив тимчасовим адміністратором Валентину Жуковську.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас