Україна і Японія визначили перспективні напрямки економічного співробітництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Японія визначили перспективні напрямки економічного співробітництва

748
Україна і Японія визначили перспективні напрямки економічного співробітництва, повідомила прес-служба українського уряду.
Міністр економіки України, голова Координаційної ради з питань економічного співробітництва з Японією Богдан Данилишин і голова Комітету ділового співробітництва з Україною Федерації бізнесу "Кейданрен", голова корпорації "Сумітомо" Мотоюкі Ока підписали Меморандум за результатами другого спільного засідання Координаційної ради з економічного співробітництва з Японією і Комітету ділового співробітництва з Україною Японської федерації бізнесу "Кейданрен".
Відповідно до даного документа, перспективними напрямками співробітництва визначені такі сектори економіки, як газотранспортна система, реконструкція і модернізація ТЕС, розвиток альтернативної енергетики, реформування житлово-комунального сектору, модернізація підприємств гірничо-металургійного і хімічного комплексу тощо.
Крім того, досягнута домовленість про налагодження співробітництва в сфері сільського господарства, у реалізації проектів з розвитку інфраструктури в Україні, зокрема, у рамках офіційної допомоги розвитку та інших форм фінансового й інвестиційного співробітництва.
У даних документах, які повинні стати стартовим майданчиком для підготовки і впровадження нових двосторонніх проектів, визначені пріоритетні напрямки розвитку українсько-японського співробітництва в різних галузях економіки.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас