Продаючи свою дружину, британець знайшов десять покупців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продаючи свою дружину, британець знайшов десять покупців

1036
Житель британського графства Глостершир, якому набридли скарги дружини, розмістив в одному з журналів оголошення про її продаж.
Як повідомляє AFP, на пропозицію відгукнулося десять потенційних покупців.
38-річний підприємець Гері Бейтс, що працює у будівництві, утомившись від сварок із дружиною, вирішив позбутися її за допомогою оголошення. Як повідомляється, він розмістив його у виданні, яке спеціалізується на пропозиціях про купівлю-продаж автомобілів і товарів для дому.
"Буркотлива дружина. Без податків. Без техогляду. Відмінний стан, трохи іржі", - говорило оголошення, написане британцем.
За словами Бейтса, він зробив це в жарт, однак незабаром йому стали дзвонити покупці, що зацікавилися пропозицією.
"Це було схоже на божевілля. Я навіть не сподівався, що когось зацікавить це оголошення", - прокоментував Бейтс ситуацію.
40-річна дружина, шлюб з якою триває близько року, коли довідалася про ініціативу чоловіка - улаштувала скандал, однак вирішила сприйняти все як жарт.
Нагадаємо, 18 липня 2008 року повідомлялося, що підприємець із Венеції виставив на продаж в інтернеті власні внутрішні органи.
Раніше повідомлялося, що в США 22-річна жителька Каліфорнії виставила на аукціон свою цноту, ціна за яку за чотири місяці зросла до 3,7 млн доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас