Томенко: Міжпарламентська асамблея Польщі та України підтвердила паритетність представлення міст двох країн у проведенні Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томенко: Міжпарламентська асамблея Польщі та України підтвердила паритетність представлення міст двох країн у проведенні Євро-2012

145
Міжпарламентська асамблея Польщі та України підтвердила важливість паритетності представлення міст двох країн у проведенні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Як повідомляє прес-служба заступника голови Верховної Ради, співголови асамблеї Миколи Томенка, у п'ятницю у Варшаві завершила роботу IV сесія Міжпарламентської асамблеї Польщі та України. Українська і польська сторони підписали заплановані документи. Зокрема, підписана заява про співробітництво Польщі та України в рамках "Східного партнерства" і заява про стан підготовки до Євро-2012.
Як сказав М.Томенко, зазначеною заявою, зокрема, підтверджена паритетність представлення міст із української і польської сторони в проведенні фінальної частини Євро-2012.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас