Інвестбанки України знову в десятці щорічного рейтингу американського Institutional Investor — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестбанки України знову в десятці щорічного рейтингу американського Institutional Investor

1272
Інвестиційні банки України знову потрапили в незалежний щорічний міжнародний рейтинг авторитетного американського видання Institutional Investor у розділі "Ринки, що розвиваються, Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA)".
Рейтинг складений за результатами опитування більше 300 аналітиків і менеджерів 220 керуючих фондів, орієнтованих на EMEA, із загальним портфелем $226 млрд. Його результати оприлюднені на веб-сайті видання.
У номінації "Аналітика по ринкові акцій. Україна" перше місце зайняли аналітики "Renaissanse Capital Україна". Аналітики компанії також визнані найкращими у всіх восьми галузевих секторах опитування: макроекономіка, стратегія на ринку акцій, хімічна промисловість, фінансовий сектор, металургійна і гірничодобувна промисловість, нафта та газ, телекомунікації, і енергетика.
"Ми розглядаємо це як нагороду за нашу послідовну увагу до ринку, який залишається пріоритетним для "Ренесансу" з 2004 року", - говориться в прес-релізі "Renaissanse Capital Україна" з посиланням на генерального директора Пітера Ванхекке.
У десятку рейтингу потрапив також інвестбанк "Трійка Діалог", який посів сьоме місце.
"Результати рейтингу ще раз підтверджують професійну експертизу "Трійки Діалог" на ринках СНД і високий рівень довіри з боку інвесторів. Ми раді, що наші клієнти так високо оцінюють рівень наших аналітичних матеріалів", - коментує результати рейтингу голова аналітичної команди групи компаній "Трійка Діалог" Паоло Занібоні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас