У СНД створюється Євразійська асоціація сільськогосподарського кредиту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У СНД створюється Євразійська асоціація сільськогосподарського кредиту

Аграрний ринок
187
У СНД створюється Євразійська асоціація сільськогосподарського кредиту. Як повідомляється в прес-релізі Россільгоспбанку, установчі збори голів сільськогосподарських банків країн СНД, підсумком яких стало рішення про створення цієї асоціації, відбулося в п'ятницю в Мінську.
Нова некомерційна міждержавна організація, що створюється з ініціативи та за участі Россільгоспбанку (Росія) і Білагропромбанку (Білорусія), об'єднає близько 10 агропромислових, сільськогосподарських, земельних банків та інших кредитних установ, а також організації, діяльність яких пов'язана з функціонуванням агропромислового комплексу.
Як пояснюється в прес-релізі, створення асоціації націлене на вирішення практичних завдань у сфері розвитку сільського господарства, створення умов для ефективного функціонування банківської системи в АПК країн-учасниць цієї організації і забезпечення її стабільності, участь у підготовці пропозицій з питань регулювання банківської діяльності. Крім того, асоціація буде підтримувати наукові розробки і дослідження в сфері сільгоспвиробництва, брати участь у формуванні державної грошово-кредитної політики в сільському господарстві країн-учасниць.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас