Експерт: Індекс ПФТС в найближчі дні залишиться в діапазоні 190-210 пунктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Індекс ПФТС в найближчі дні залишиться в діапазоні 190-210 пунктів

Фондовий ринок
163
Індекс ПФТС у найближчі дні, швидше за все, залишиться в діапазоні 190-210 пунктів, при мінімальній активності торгів. Таку думку висловив старший брокер торговельного відділу ЗАТ "Альтана Капітал" Олексій Рєпін.
За його словами, зовнішнє тло до початку торгів на вітчизняному фондовому ринку в четвер, 12 березня, було нейтральним. Брокер нагадав, що напередодні торги в США закрилися незначним зростанням, а азіатські індекси продемонстрували негативну динаміку.
Як відзначив О.Рєпін, "за результатами сьогоднішніх торгів індекс ПФТС підвищився на скромні 0,09%, продовжуючи перебувати в невизначеному стані". За інформацією брокера, за першу годину торгів не було зафіксовано жодної угоди. "З 23 сьогоднішніх угод тільки 9 були укладені під час основної торговельної сесії, підтвердивши ще раз низьку ліквідність і незацікавленість українського фондового ринку", - повідомив він.
За словами брокера, більшість угод, які укладалися в четвер, по багатьох емітентах носили одиничний характер. Найбільше зниження з першого і другого рівня лістингу зафіксоване по акціях "Азовобщемаша" (-30%), а найбільше зростання показали акції "Азовсталі" (+7,0%), відзначив О.Рєпін.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас