У Київському метро вводиться режим жорсткої економії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Київському метро вводиться режим жорсткої економії

1311
"З метою забезпечення безперебійної роботи метрополітену, своєчасної виплати заробітної плати працівникам, збалансування доходів і видатків підприємства в умовах фінансової кризи та обмежених можливостей бюджету міста на 2009 рік з відшкодування втрат доходів підприємства за надання послуг з перевезення пільгових категорій громадян наказую забезпечити жорсткий режим економії та скорочення витрат підприємства в усіх напрямках діяльності", - говориться в наказі начальника комунального підприємства "Київський метрополітен" Петра Мірошникова від 6 березня.
"Керівник столичного метрополітену все-таки підписав антикризовий план функціонування підприємства, від існування якого він відхрещувався! Як далі пан Мірошников буде відхрещуватися від свого наказу, і кого тепер він буде звинувачувати в неправді і наклепі, якщо документ ним підписаний", - відзначено в повідомленні прес-служби блоку Віталія Кличка.
При цьому оприлюднила фотокопію даного наказу.
Серед "антикризових заходів" – скорочення фонду оплати праці на 20%, зменшення витрат на комплектуючі матеріали, на 50% - на запасні частини, а також зменшення поїздів на лініях, економія на освітленні у вагонах і тунелях.
Крім того, у працівників метрополітену пенсійного віку будуть вилучені пропуски, які надають право безплатного проїзду.
"Напевно, економія на своїх пенсіонерах для пана Мірошникова вкрай необхідна, оскільки йому необхідно забезпечити метрополітен камерами відеоспостереження на 71 млн грн", - відзначають у блоці В.Кличка.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас